Gebedsgroep

De start van het cursusjaar, instromende kinderen, leerlingen met leerproblemen of een moeilijk thuissituatie, personeel dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken, de boodschap van kerst & pasen, een passend schooladvies en het afscheid van groep 8... Wat gebeurt er toch veel op ons IKC! Daarom mag de Beatrix zich elk jaar omringd weten door gebed. Een groep (groot)ouders/verzorgers komt elke maand samen om te bidden voor de leerlingen, het personeel en alles wat er rondom ons IKC plaatsvindt. Dit jaar zal dit weer bij Janet thuis zijn (adres op te vragen via de mail), meestal op de 2e maandag van de maand om 10.00 uur. 

Het thema voor het komende seizoen is 'Samen sterk'. We beginnen op maandag 9 september met een gebedswandeling rondom de school en aansluitend een gezellige high tea. Iedereen is welkom! Je mag je jonge kinderen meenemen en voor iets lekkers bij de thee wordt gezorgd. Een ideale gelegenheid om eens te komen kijken bij de Gebedsgroep. 

Wil je meer informatie of heb je een gebedsverzoek? Mail dan naar gebedsgroep@ikcbeatrix.nl. Er staat ook een gebedsdoos in de hal van het IKC, waar je anoniem een briefje in kunt doen. Alle gebedsverzoeken worden vertrouwelijk behandeld. De Beatrix is een grote school, met veel leerlingen. We hopen dan ook veel betrokken ouders bij de Gebedsgroep te ontmoeten, die op de bres willen staan voor onze kinderen en leerkrachten. 

De bijeenkomsten zijn dit cursusjaar (2024-2025) op 09/09, 14/10, 11/11, 9/12, 13/01, 10/02, 10/03, 14/04, 12/05, 16/06 en 14/07. Tot dan!

U bent van harte uitgenodigd! 

Namens de IKC Beatrix Gebedsgroep,

Mariƫlle Nobel & Janet Huybens