Peuterspeelgroep

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. We geven je kind ruimte zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. We werken met uitdagende thema’s (deze proberen we zoveel mogelijke te gelijk te laten lopen als bij de kleuterklassen) en activiteiten die je peuter aanspreekt. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. En natuurlijk speelt je kind met zijn vriendjes ook buiten op het afgeschermde plein. Hier kunnen de kinderen hartenlust ravotten.

Op de peuterspeelgroep wordt je kind zelfstandiger en wordt het spelenderwijs voorbereid op het onderwijs binnen ons IKC. De stap is minder groot en veel natuurlijker, omdat we nauw samenwerken met de juffen van de groepen 1 en 2 en het gebouw is bekend voor uw kind.

De groepen worden geleid door vaste medewerkers: Caroline, Marieke en Coriet. Zij zijn de vertrouwde gezichten voor de kinderen, zorgen voor continuïteit en weten goed in te spelen op hun wensen en behoeften. Onze peutergroep is 7 dagdelen geopend.

De openingstijden zijn:

Groep A
Maandagochtend & vrijdagochtend van 08:15 tot 12:15 uur

Groep B
Dinsdagochtend & donderdagochtend van 08:15 tot 12:15 uur

Groep C
Woensdagochtend van 08:15 tot 12:15 en dinsdag- en donderdagmiddag van 12:30 tot 14:30 uur

VVE groep
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 08:15 tot 12:15 uur

De peuters zijn bij ons welkom van 2 tot 4 jaar.