Nieuws

05-07-2022

Opening dagopvanggroep/ kinderdagverblijf

Vandaag is onze dagopvanggroep officieel geopend. We zijn er trots op dat we nu ook kinderen vanaf 0 jaar binnen ons IKC kunnen opvangen. Opvang, ontwikkeling en onderwijs van 0-13 jaar onder één dak. Zie onze facebookpagina voor meer info.

Lees meer
05-07-2022

Groep 8 uitzwaaien

Gisteren werd groep 8 uitgezwaaid door alle kinderen van ons IKC. Over de rode loper verlieten onze groep 8-ers voor het laatst het gebouw. Gisterenavond werd tijdens de afscheidsavond officieel afscheid van hen genomen. Dag groep 8, een goede vakantie en heel veel succes op het VO.

Lees meer
01-07-2022

Afscheidsfeest groep 8 2022

Deze week hebben de groepen 8 hun musicals opgevoerd. Dat waren fantastische avonden. Vandaag werd er nog een groots afscheidsfeest georganiseerd. Lasergamen, freerunnen, een stormbaan en een heerlijk frietje met ijsje als afsluiting. Het was een topdag!!

Lees meer
10-06-2022

Meesters- en juffendag 2022

Vandaag vieren we de verjaardagen van alle meesters en juffen van ons IKC. Dat doen we met een gezellige ochtend, waar sport en spel centraal staan. Er wordt door de kinderen genoten van de activiteiten. Natuurlijk is er ook voor iets lekkers gezorgd. Dank aan allen die hebben meegewerkt aan deze superochtend.

Lees meer
30-05-2022

Trouwerij juf Eva

Woensdag 25 mei was er een groot feest in groep 3b. Juf Eva en haar Björn trouwden die dag en ze kwamen speciaal langs om dat ook in de groep van Eva te vieren. Er werd een heuse trouwplechtigheid uitgevoerd, inclusief trouwakte. Na het ja- woord ging het feest verder met uiteraard het aansnijden van een heel mooie bruidstaart, die ook nog heerlijk smaakte. We wensen Eva en Björn heel veel liefde en geluk toe.

Lees meer
12-04-2022

Groep 8 op kamp 2022

Vanmorgen vertrokken de kinderen van groep 8 maar Hattem voor hun kamp. Ze hebben het geweldig naar hun zin en het weer doet lekker mee. Tot en met donderdag zullen er tal van activiteiten plaatsvinden. We wensen hen een fantastisch kamp toe.

Lees meer
05-04-2022

Rekenen in circuit

Rekenen is een essentieel vak. Daarom vinden we het belangrijk om doelen op verschillende manieren te bereiken. Zo werken de groepen 3 bijv. met circuits. Onlangs hebben ze gewerkt aan verschillende rekendoelen: klokkijken, + en - sommen tot 10, samen 10 maken (verliefde harten), samen 100 maken, en hulpsommen herkennen. Zo wordt rekenen naast essentieel ook erg leuk om te doen.

Lees meer
16-03-2022

Hulp Oekraïne

De afgelopen dagen hebben we met elkaar een hoop spullen ingezameld voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Het is overweldigend om te zien hoeveel er in korte tijd is ingezameld. Fantastisch om te constateren dat we deze mensen in nood een warm hart toedragen. Hartelijk dank daarvoor!!

Lees meer
10-03-2022

Nieuw speeltoestel

In de voorjaarsvakantie is er een nieuw speeltoestel geplaatst op het kleuterplein. Dit toestel was nog in nalevering. Tevens zijn er 4 palen rondom de zandbak geplaatst waar het schaduwdoek aan bevestigd kan worden. We zijn blij met het resultaat!!

Lees meer
25-01-2022

Presentatie speeltuin van de toekomst

Afgelopen donderdag hebben onze XL groepen een presentatie gehouden voor het bedrijf Van Wijnen. De opdracht was om een speeltuin voor de toekomst te ontwerpen. De kinderen mochten out of the box denken en kwamen met prachtige ideeën compleet met VR, licht, hologrammen etc. 
Ze presenteerden hun ideeën in de vorm van een maquette, een digitaal moodboard, een tekening en zelfs een filmpje met een rondleiding door een zelfgebouwde speeltuin in minecraft!
Via een online verbinding gaf het team van Van Wijnen eerst zelf een presentatie over het bedrijf en kon daarna genieten van de inbreng van de kinderen.
Het was een super leuk en leerzaam project!

Lees meer