Nieuws

05-10-2022

Dag van de leraar 2022

Vandaag is het de Dag van de Leraar (en 15 september was het de Dag van de Pedagogisch medewerker) en daarom hebben alle medewerkers iets lekkers bij de koffie gehad. We waarderen een ieder die binnen ons in het IKC werkzaam is. We zijn dankbaar voor en trots op ons team!!

Lees meer
26-09-2022

Gastles orthoptist

De groepen 4 en 5 hebben onlangs een bijzondere gastles gehad. In het kader van het thema 'Wie ben ik' uit Samen op Aarde, was er een echte orthoptist aanwezig. Zij vertelde alles over het oog; hoe zit het oog in elkaar en waarom er ook soms een oog afgeplakt moet worden. Het was een leerzame en interessante gastles.

Lees meer
15-09-2022

Opvang in het zonnetje

Het is vandaag de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Daarom zijn de medewerkers van de opvang in het zonnetje gezet. Een houten bordje in de vorm van een hart, met als bijschrift 'Jij hebt hart voor je werk!' Onze medewerkers van de dagopvang, peuterspeelgroep en opvang voor en na lestijd worden ontzettend bedankt voor hun tomeloze inzet en grote betrokkenheid.

Lees meer
30-08-2022

Opening thema Egyptenaren

Vanochtend kregen de kinderen van de groepen 6 t/m 8 hoog bezoek uit het verre verleden: Cleopatra VII en haar broer Ptolemaeus XIII. Zij vertelden interessante dingen over hun tijd en ze deden een kwis met de kinderen over Egypte. Samen met Cleopatra en Ptolemaeus dansten de kinderen een Egyptisch dansje. Het thema Egypte, dat de kinderen de komende weken zullen behandelen, is met dit bijzondere bezoek officieel begonnen.

Lees meer
22-08-2022

Weer begonnen!!

Een nieuw cursusjaar is weer gestart. Veel succes allemaal!!

Lees meer
05-07-2022

Opening dagopvanggroep/ kinderdagverblijf

Vandaag is onze dagopvanggroep officieel geopend. We zijn er trots op dat we nu ook kinderen vanaf 0 jaar binnen ons IKC kunnen opvangen. Opvang, ontwikkeling en onderwijs van 0-13 jaar onder één dak. Zie onze facebookpagina voor meer info.

Lees meer
05-07-2022

Groep 8 uitzwaaien

Gisteren werd groep 8 uitgezwaaid door alle kinderen van ons IKC. Over de rode loper verlieten onze groep 8-ers voor het laatst het gebouw. Gisterenavond werd tijdens de afscheidsavond officieel afscheid van hen genomen. Dag groep 8, een goede vakantie en heel veel succes op het VO.

Lees meer
01-07-2022

Afscheidsfeest groep 8 2022

Deze week hebben de groepen 8 hun musicals opgevoerd. Dat waren fantastische avonden. Vandaag werd er nog een groots afscheidsfeest georganiseerd. Lasergamen, freerunnen, een stormbaan en een heerlijk frietje met ijsje als afsluiting. Het was een topdag!!

Lees meer
10-06-2022

Meesters- en juffendag 2022

Vandaag vieren we de verjaardagen van alle meesters en juffen van ons IKC. Dat doen we met een gezellige ochtend, waar sport en spel centraal staan. Er wordt door de kinderen genoten van de activiteiten. Natuurlijk is er ook voor iets lekkers gezorgd. Dank aan allen die hebben meegewerkt aan deze superochtend.

Lees meer
30-05-2022

Trouwerij juf Eva

Woensdag 25 mei was er een groot feest in groep 3b. Juf Eva en haar Björn trouwden die dag en ze kwamen speciaal langs om dat ook in de groep van Eva te vieren. Er werd een heuse trouwplechtigheid uitgevoerd, inclusief trouwakte. Na het ja- woord ging het feest verder met uiteraard het aansnijden van een heel mooie bruidstaart, die ook nog heerlijk smaakte. We wensen Eva en Björn heel veel liefde en geluk toe.

Lees meer