Nieuws

13-04-2021

We zijn jullie niet vergeten

Vandaag krijgen alle kinderen van de opvang van ons IKC een kleinigheidje mee naar huis. Dit om te laten weten dat we de kinderen, en met name die niet op de noodopvang zitten, niet vergeten zijn! We hopen dat de opvang snel weer helemaal open kan (en we lezen dat dat wel eens vanaf aanstaande maandag zo is), we alle kinderen weer kunnen ontvangen en de groepen weer compleet zijn.

Lees meer
01-04-2021

Paasviering 2021

Vandaag hadden we een speciale en feestelijke dag. We stonden uiteraard stil bij de dood en opstandig van Jezus met in elke groep een mooie Paasviering. Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke Paaslunch. Met dank aan de Ouderraad en verschillende supermarkten. Een Ouderraad trakteerde de kinderen ook nog op een feestelijk potje met paaseitjes. Fijn Paasweekend!!

Lees meer
31-03-2021

Verkeersexamen 2021

We feliciteren de kinderen van de groepen 7 met het behalen van hun theoretisch verkeersexamen, dat afgelopen maandag werd afgenomen. Er volgt na de meivakantie ook nog een praktisch examen, maar eerst vieren we dit succes. Goed gedaan!!

Lees meer
20-03-2021

Jumbo Sparen met Elkaar uitreiking

andaag ontvingen we uit handen van filiaalmanager Dick de Man, van Jumbo De Meent, een cheque met het mooie bedrag van € 1048,03. Dit bedrag is opgehaald met de actie 'Jumbosparenmetelkaar'. We hadden in totaal 10638 punten gespaard, het hoogste aantal. We zullen met dit bedrag mooie (speel)materialen aanschaffen. Iedereen die voor ons heeft meegespaard: SUPERBEDANKT!!

Lees meer
18-02-2021

Letterfeest 2021

Omdat de kinderen van de groepen 3 nu alle letters hebben geleerd, werden ze vandaag verrast met een letterfeest. Daarom mochten ze een lettermuts knutselen, een eierkoek met letters versieren en hebben ze een letterlied geleerd. De kinderen kregen ook nog een zakje letterkoekjes en een heus letterdiploma. Het was een supergezellig verrassingsfeest. We zijn trots op onze groep 3 kanjers.

Lees meer
08-02-2021

Na lockdown weer gestart

Vanmorgen zijn alle meesters en juffen veilig (en soms wat glibberend) aangekomen en konden we vandaag van start met het fysiek onderwijs. Na weken van onderwijs op afstand is het ontzettend fijn om alle kinderen weer te ontmoeten. We konden ook meteen heerlijk in de sneeuw spelen. Welkom terug allemaal!!

Lees meer
05-02-2021

Post

Alle kinderen van ons IKC ontvingen deze week een kaartje met daarop dat we de kinderen missen, dat ze gezond mogen blijven dat we ze gauw weer hopen te zien. We zijn trots op onze oud leerlingen die, zelfs door de regen, de meeste kaartjes voor ons hebben bezorgd. Dank jullie wel. Geweldig gedaan!! Zie onze facebookpagina en Instragram voor meer foto's. 

Lees meer
26-01-2021

Juf op bezoek

De kinderen van de onderbouw worden/zijn deze week verrast met een bezoekje van de leerkrachten. Ze krijgen van hen een tasje met een Coco poster voor op het raam, een kleurplaat, een bouwplaat van Coco en een telformulier. De peuters komen het tasje afhalen. Coco komt uit het prentenboek 'Coco kan het' van Loes Riphagen en is het themaboek van de Nationale Voorleesdagen (van 20 t/m 30 januari). Niet alleen Coco kan het, maar ook de kinderen van ons IKC zijn in deze Corona lockdown ontzettend goed bezig! Daarom is #IKCBeatrixkanhet bedacht. 

Lees meer
21-01-2021

Aanmelden leerlingen 2021

Lees meer
14-01-2021

Jumbo sparen met elkaar

Wij doen mee aan Jumbo Sparen met Elkaar! Vanaf woensdag 20 januari kan er bij Jumbo gespaard worden voor ons IKC voor extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen! Sparen jullie ook mee? Kijk voor meer informatie op www.jumbosparenmetelkaar.nl.

Lees meer