Nieuws

22-04-2021

Opvang weer volledig open!!

Alle opvangkinderen waren afgelopen maandag weer welkom na zo'n 4 maanden dicht te zijn geweest. Daarom werd er een (klein) feestje van gemaakt. Welkom terug!!

Lees meer
21-04-2021

Vacature groep 1/2 per 01-08-2021

Pas jij met je levensbeschouwelijke identiteit en visie op onderwijs helemaal bij ons? Krijg jij energie als je met de jongste kinderen werkt? Zie jij uitdaging om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse of meer info? Bekijk onze website. Solliciteren? Mail je pakkende motivatie met cv, uiterlijk 1 mei naar directie@ikcbeatrix.nl.

Lees meer
20-04-2021

Sponsorloop Koningsspelen 2021

Tijdens de Koningsspelen op vrijdag 23 april hebben we een sponsorloop ingepland. De opbrengst van deze sponsorloop is voor GeZONd Papendrecht. Dit is een project uit een lokaal doelbestedingsproject van het KWF, dat zich inzet voor preventie van het ontwikkelen van (huid)kanker. Dit doen zij o.a. door het financieren van schaduwdoeken op schoolpleinen en het verspreiden van educatie over het belang van insmeren. Doe mee en doneer via deze link.

Lees meer
15-04-2021

Secretaressedag 2021

Het is vandaag secretaressedag. Daarom hebben we 'onze' Nicole in het zonnetje gezet. We zijn trots op haar!

Lees meer
13-04-2021

We zijn jullie niet vergeten

Vandaag krijgen alle kinderen van de opvang van ons IKC een kleinigheidje mee naar huis. Dit om te laten weten dat we de kinderen, en met name die niet op de noodopvang zitten, niet vergeten zijn! We hopen dat de opvang snel weer helemaal open kan (en we lezen dat dat wel eens vanaf aanstaande maandag zo is), we alle kinderen weer kunnen ontvangen en de groepen weer compleet zijn.

Lees meer
01-04-2021

Paasviering 2021

Vandaag hadden we een speciale en feestelijke dag. We stonden uiteraard stil bij de dood en opstandig van Jezus met in elke groep een mooie Paasviering. Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke Paaslunch. Met dank aan de Ouderraad en verschillende supermarkten. Een Ouderraad trakteerde de kinderen ook nog op een feestelijk potje met paaseitjes. Fijn Paasweekend!!

Lees meer
31-03-2021

Verkeersexamen 2021

We feliciteren de kinderen van de groepen 7 met het behalen van hun theoretisch verkeersexamen, dat afgelopen maandag werd afgenomen. Er volgt na de meivakantie ook nog een praktisch examen, maar eerst vieren we dit succes. Goed gedaan!!

Lees meer
20-03-2021

Jumbo Sparen met Elkaar uitreiking

andaag ontvingen we uit handen van filiaalmanager Dick de Man, van Jumbo De Meent, een cheque met het mooie bedrag van € 1048,03. Dit bedrag is opgehaald met de actie 'Jumbosparenmetelkaar'. We hadden in totaal 10638 punten gespaard, het hoogste aantal. We zullen met dit bedrag mooie (speel)materialen aanschaffen. Iedereen die voor ons heeft meegespaard: SUPERBEDANKT!!

Lees meer
18-02-2021

Letterfeest 2021

Omdat de kinderen van de groepen 3 nu alle letters hebben geleerd, werden ze vandaag verrast met een letterfeest. Daarom mochten ze een lettermuts knutselen, een eierkoek met letters versieren en hebben ze een letterlied geleerd. De kinderen kregen ook nog een zakje letterkoekjes en een heus letterdiploma. Het was een supergezellig verrassingsfeest. We zijn trots op onze groep 3 kanjers.

Lees meer
08-02-2021

Na lockdown weer gestart

Vanmorgen zijn alle meesters en juffen veilig (en soms wat glibberend) aangekomen en konden we vandaag van start met het fysiek onderwijs. Na weken van onderwijs op afstand is het ontzettend fijn om alle kinderen weer te ontmoeten. We konden ook meteen heerlijk in de sneeuw spelen. Welkom terug allemaal!!

Lees meer