Nieuws

08-12-2020

Op naar kerst 2020

Van SInt nu op naar kerst. We hebben het binnen ons IKC al gezellig gemaakt. Met dank aan de ouderraad. 

Lees meer
04-12-2020

Surprises 2020

O.....kom er eens kijken. Wat een mooie surprises in de groepen 5 t/m 8. Dat wordt een gezellige dag. 

Lees meer
02-12-2020

Sint op bezoek

Sint heeft vandaag de peutergroep, kleutergroepen en de groepen 3 en 4 vereeerd met een bezoek. Hoewel zijn Pieten verkouden achter moesten blijven, hebben we met omze eigen IKC Beatrix Pieten een heerlijk Sintfeestje gebouwd. We hebben er allemaal van genoten. Dank u Sinterklaasje!!
Bekijk op onze facebookpagina  of instagram meer foto's. 

Lees meer
25-11-2020

Letters met pakjesbus bezorgd

Verkouden Pieten die geen schoenen kunnen vullen. Wat een gedoe allemaal. Maar vanmorgen stond er ineens een Pakjesbus op het plein. In die bus lagen de letters voor in de schoenen van de kinderen, maar zijn per abuis ergens anders beland. Gelukkig wist de eigenaar van de bus de letters bij ons te brengen, zodat ze toch bij de kinderen van ons IKC terecht kwamen. De kinderen hebben vervolgens uitgeladen en de letters met veel plezier naar de juiste groepen gebracht. Zo is het allemaal weer goed gekomen.

Lees meer
19-11-2020

Mijterpizza's bakken

De peuters hebben deze week heerlijke pizzamijters gemaakt en uiteraard opgegeten. De bakpietjes hebben goed hun best gedaan met saus op het deeg smeren en van kaas een kruis maken. Wat was dat een verwennerij!

Lees meer
04-11-2020

Bag2School november 2020

Vandaag zijn weer heel wat kilo's kleding ingeladen voor Bag2School. We zien uit wat de opbrengst gaat worden. Een ieder bedankt die kleding heeft ingeleverd.

Lees meer
21-10-2020

De opvang tijdens de herfstvakantie

Dat het herfstvakantie is betekent niet dat ons IKC gesloten is. De opvang werkt deze week met het thema 'doe een proef met professor Zoef'. In een filmpje hebben de kinderen gezien hoe alle kleuren verdwenen zijn in het laboratorium van professor Zoef, waardoor alles daar nu zwart/wit is. Deze hele week kunnen de kinderen met proefjes en activiteiten kleurcodes verdienen. Als vrijdag hopelijk alle vijf de kleurcodes verdiend zijn, kan het finalespel gespeeld worden waarmee professor Zoef de kleuren in zijn laboratorium weer terug kan krijgen.

Lees meer
16-10-2020

Herfstvakantie 2020

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe!

Lees meer
15-10-2020

Verrassing voor team

Op donderdagochtend 15 oktober werden we enorm verrast met een heerlijke taart. Deze taart komt van een ouderpaar die ons op deze wijze wil bedanken voor onze inzet. Wat een mooi gebaar.

Lees meer
15-10-2020

1e Skate Thursday

Vandaag mocht weer van alles dat wieltjes heeft en rolt mee naar ons IKC. De eerste Skate Thursday van dit cursusjaar was weer een succes. De laatste donderdag voor de kerstvakantie mogen ze weer mee.

Lees meer