Nieuws

15-06-2021

Kamp 2021

Groep 8a zit sinds gisteren in Hattem en groep 8b is er vandaag naar toe gegaan. Lekker genieten van de omgeving, sport en spel en het mooie weer. Fijne tijd toegewenst.

Lees meer
04-06-2021

Meesters- en juffendag 2021

We hebben vanmorgen meesters- en juffendag gevierd. De ochtend werd gevuld met een voetbalclinic van VV Drechtstreek of een korfbalclinic van PKC, spelletjes, een heerlijk ijsje eten en nog veel meer. Met het schitterende weer erbij kijken we terug op een geslaagd feest. Dank voor de cadeaus!

Lees meer
10-05-2021

Corrie 65 jaar!!

In de meivakantie is onze Corrie 65 jaar geworden. Daarom had een aantal collega's stieken het gebouw en haar lokaal versierd. En natuurlijk ontving ze ook cadeaus. Van harte Corrie met deze mijlpaal.

Lees meer
23-04-2021

Koningsspelen 2021

Vrijdag 23 april hebben we van onze onze Koningsspelen genoten. Mooi weer, leuke sport/spel/ dans en muziekactiviteiten. Het was een supergezellige ochtend!!

Lees meer
22-04-2021

Opvang weer volledig open!!

Alle opvangkinderen waren afgelopen maandag weer welkom na zo'n 4 maanden dicht te zijn geweest. Daarom werd er een (klein) feestje van gemaakt. Welkom terug!!

Lees meer
21-04-2021

Vacature groep 1/2 per 01-08-2021

Pas jij met je levensbeschouwelijke identiteit en visie op onderwijs helemaal bij ons? Krijg jij energie als je met de jongste kinderen werkt? Zie jij uitdaging om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse of meer info? Bekijk onze website. Solliciteren? Mail je pakkende motivatie met cv, uiterlijk 1 mei naar directie@ikcbeatrix.nl.

Lees meer
20-04-2021

Sponsorloop Koningsspelen 2021

Tijdens de Koningsspelen op vrijdag 23 april hebben we een sponsorloop ingepland. De opbrengst van deze sponsorloop is voor GeZONd Papendrecht. Dit is een project uit een lokaal doelbestedingsproject van het KWF, dat zich inzet voor preventie van het ontwikkelen van (huid)kanker. Dit doen zij o.a. door het financieren van schaduwdoeken op schoolpleinen en het verspreiden van educatie over het belang van insmeren. Doe mee en doneer via deze link.

Lees meer
15-04-2021

Secretaressedag 2021

Het is vandaag secretaressedag. Daarom hebben we 'onze' Nicole in het zonnetje gezet. We zijn trots op haar!

Lees meer
13-04-2021

We zijn jullie niet vergeten

Vandaag krijgen alle kinderen van de opvang van ons IKC een kleinigheidje mee naar huis. Dit om te laten weten dat we de kinderen, en met name die niet op de noodopvang zitten, niet vergeten zijn! We hopen dat de opvang snel weer helemaal open kan (en we lezen dat dat wel eens vanaf aanstaande maandag zo is), we alle kinderen weer kunnen ontvangen en de groepen weer compleet zijn.

Lees meer
01-04-2021

Paasviering 2021

Vandaag hadden we een speciale en feestelijke dag. We stonden uiteraard stil bij de dood en opstandig van Jezus met in elke groep een mooie Paasviering. Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke Paaslunch. Met dank aan de Ouderraad en verschillende supermarkten. Een Ouderraad trakteerde de kinderen ook nog op een feestelijk potje met paaseitjes. Fijn Paasweekend!!

Lees meer