Nieuws

29-06-2020

Buitengym

De gymlessen worden tot de zomervakantie buiten gedaan ivm de corona maatregelen. Heerlijk in de buitenlucht bewegen. Hopelijk werkt het weer de laatste weken van het cursusjaar net zo goed mee als de afgelopen weken.

Lees meer
12-05-2020

Verrassing!!

Gisterenochtend werden we verrast door 6 karren met planten. Een ouderpaar wilde hiermee hun waardering uiten voor alle medewerkers van ons IKC. Wat een overweldigend mooi gebaar. Super bedankt!!!

Lees meer
11-05-2020

Heropening IKC

Vandaag mochten de kinderen weer naar ons IKC. Erg leuk dat we elkaar weer mochten ontmoeten. Welkom terug.

Lees meer
09-04-2020

Paasattentie ophalen

 

Vanmorgen kon er namens de ouderraad een Paasattentie opgehaald worden. Fijn om elkaar weer even te zien, maar het het blijft toch wat vreemd op deze manier. Geniet van de attentie!!

Lees meer
08-04-2020

Schilderwerk

 

Terwijl de kinderen onderwijs op afstand krijgen, is de schilder bezig met een lange afstandsschilderklus. De gekleurde spanten rondom het gebouw waren toe aan een verse kleur. Deze zomervakantieklus is door de sluiting van de scholen naar voren gehaald. Het gaat er weer netjes en mooi uitzien. Hopelijk kunnen we er snel met elkaar van genieten.

Lees meer
30-03-2020

Peuters tekenen voor ouderen

De peuters hebben vorige week een lief kaartje of mooie kleurplaat verstuurd naar de 'opa's en oma's' die in De Wieken wonen om ze een hart onder de riem te steken.

Lees meer
06-03-2020

Cruyff Court 2020

Wat een prestatie hebben onze drie teams afgelopen woensdag 4 maart neergezet tijdens het Cruyff Court toernooi. Er is hard gewerkt om in de prijzen te vallen. En dat is gelukt: twee prijzen zijn veroverd!
De jongens hebben gestreden als leeuwen, maar moesten in een ander team hun meerdere erkennen.
De meiden van team 1 zijn kampioen geworden en de meiden van team 2 mochten de Respect Award in ontvangst nemen. De meiden strijden verder in Dordrecht! Gefeliciteerd. Wij zijn trots op deze prestaties!!

Lees meer
02-03-2020

Gezellige opvang tijdens voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie barstte het van de activiteiten tijdens de opvang zoals schminken, heerlijke high tea maken en er kwam iemand die veel over reptielen vertelde en liet zien. Het was een supergezellige week!!

Lees meer
21-02-2020

Letterfeest 2020

Gisterenmiddag hadden de groepen 3 een groot Letterfeest. Dit omdat ze alle letters geleerd hebben.
De kinderen deden een letterspeurtocht, hebben een lettermuts gemaakt en een eierkoek versierd met de eerste letter van hun naam.

Lees meer
19-02-2020

Schilderworkshop

De afgelopen weken heeft een groep kinderen meegedaan aan de workshop schilderen. Eén van de vele activiteiten die we na lestijd aanbieden. Onder de enthousiaste leiding van Ciska de Vries hebben de kinderen prachtige kunstwerken gemaakt.

Lees meer