Nieuws

08-04-2020

Schilderwerk

 

Terwijl de kinderen onderwijs op afstand krijgen, is de schilder bezig met een lange afstandsschilderklus. De gekleurde spanten rondom het gebouw waren toe aan een verse kleur. Deze zomervakantieklus is door de sluiting van de scholen naar voren gehaald. Het gaat er weer netjes en mooi uitzien. Hopelijk kunnen we er snel met elkaar van genieten.

Lees meer
30-03-2020

Peuters tekenen voor ouderen

De peuters hebben vorige week een lief kaartje of mooie kleurplaat verstuurd naar de 'opa's en oma's' die in De Wieken wonen om ze een hart onder de riem te steken.

Lees meer
06-03-2020

Cruyff Court 2020

Wat een prestatie hebben onze drie teams afgelopen woensdag 4 maart neergezet tijdens het Cruyff Court toernooi. Er is hard gewerkt om in de prijzen te vallen. En dat is gelukt: twee prijzen zijn veroverd!
De jongens hebben gestreden als leeuwen, maar moesten in een ander team hun meerdere erkennen.
De meiden van team 1 zijn kampioen geworden en de meiden van team 2 mochten de Respect Award in ontvangst nemen. De meiden strijden verder in Dordrecht! Gefeliciteerd. Wij zijn trots op deze prestaties!!

Lees meer
02-03-2020

Gezellige opvang tijdens voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie barstte het van de activiteiten tijdens de opvang zoals schminken, heerlijke high tea maken en er kwam iemand die veel over reptielen vertelde en liet zien. Het was een supergezellige week!!

Lees meer
21-02-2020

Letterfeest 2020

Gisterenmiddag hadden de groepen 3 een groot Letterfeest. Dit omdat ze alle letters geleerd hebben.
De kinderen deden een letterspeurtocht, hebben een lettermuts gemaakt en een eierkoek versierd met de eerste letter van hun naam.

Lees meer
19-02-2020

Schilderworkshop

De afgelopen weken heeft een groep kinderen meegedaan aan de workshop schilderen. Eén van de vele activiteiten die we na lestijd aanbieden. Onder de enthousiaste leiding van Ciska de Vries hebben de kinderen prachtige kunstwerken gemaakt.

Lees meer
18-02-2020

Bezoek bibliotheek 2020

Gisteren bezochten de groepen 3 de bibliotheek. Natuurlijk werd er uitgelegd hoe en waar de kinderen boeken kunnen vinden, maar er werden ook allerlei leuke activiteiten gedaan. Heeft uw kind al een gratis bibliotheekpas? Kijk op https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Lees meer
13-02-2020

Pyjamafeestje Peutergroep

Dinsdagavond was het dan zover. De peuters mochten in het donker, met hun pyjama aan, naar ons IKC. En daar was een heel speciale reden voor: een heus pyjamafeestje! De juf las het boek 'Welterusten Kleine Beer' voor en er werden, net als Grote Beer dat deed in het boek, 3 lantaarns aangestoken. Hoewel het even spannend was om 's avonds bij elkaar te komen, was het een geweldig leuk feestje!!

Lees meer
12-02-2020

Pizza's bakken

Gisteren was groep 1/2b omgetoverd tot een pizzaria. De meest heerlijke pizza's kwamen uit de oven. En die heerlijke lucht was overal in ons IKC te ruiken.

Lees meer
05-02-2020

Restaurant in de klas

De groepen 1/2 werken momenteel rondom het thema 'restaurant'. Een rijke leeromgeving hoort daar helemaal bij. Zo werd groep 1/2c omgetoverd tot een echt restaurant. Alle kinderen hebben genoten van een heerlijk drie gangen menu.

Lees meer