Nieuws

08-02-2021

Na lockdown weer gestart

Vanmorgen zijn alle meesters en juffen veilig (en soms wat glibberend) aangekomen en konden we vandaag van start met het fysiek onderwijs. Na weken van onderwijs op afstand is het ontzettend fijn om alle kinderen weer te ontmoeten. We konden ook meteen heerlijk in de sneeuw spelen. Welkom terug allemaal!!

Lees meer
05-02-2021

Post

Alle kinderen van ons IKC ontvingen deze week een kaartje met daarop dat we de kinderen missen, dat ze gezond mogen blijven dat we ze gauw weer hopen te zien. We zijn trots op onze oud leerlingen die, zelfs door de regen, de meeste kaartjes voor ons hebben bezorgd. Dank jullie wel. Geweldig gedaan!! Zie onze facebookpagina en Instragram voor meer foto's. 

Lees meer
26-01-2021

Juf op bezoek

De kinderen van de onderbouw worden/zijn deze week verrast met een bezoekje van de leerkrachten. Ze krijgen van hen een tasje met een Coco poster voor op het raam, een kleurplaat, een bouwplaat van Coco en een telformulier. De peuters komen het tasje afhalen. Coco komt uit het prentenboek 'Coco kan het' van Loes Riphagen en is het themaboek van de Nationale Voorleesdagen (van 20 t/m 30 januari). Niet alleen Coco kan het, maar ook de kinderen van ons IKC zijn in deze Corona lockdown ontzettend goed bezig! Daarom is #IKCBeatrixkanhet bedacht. 

Lees meer
21-01-2021

Aanmelden leerlingen 2021

Lees meer
14-01-2021

Jumbo sparen met elkaar

Wij doen mee aan Jumbo Sparen met Elkaar! Vanaf woensdag 20 januari kan er bij Jumbo gespaard worden voor ons IKC voor extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen! Sparen jullie ook mee? Kijk voor meer informatie op www.jumbosparenmetelkaar.nl.

Lees meer
18-12-2020

Mooie kerstdagen toegewenst

Alle medewerkers van IKC Beatrix wensen u mooie kerstdagen toe!! 

Lees meer
15-12-2020

Kerstviering 2020

Door de aangekondigde lockdown, hebben we onze kerstviering verplaatst naar vanmorgen. Alles ziet er gezellig uit en de kinderen zijn in kerstsfeer gekleed. Dat worden mooie vieringen vandaag.

Lees meer
08-12-2020

Op naar kerst 2020

Van SInt nu op naar kerst. We hebben het binnen ons IKC al gezellig gemaakt. Met dank aan de ouderraad. 

Lees meer
04-12-2020

Surprises 2020

O.....kom er eens kijken. Wat een mooie surprises in de groepen 5 t/m 8. Dat wordt een gezellige dag. 

Lees meer
02-12-2020

Sint op bezoek

Sint heeft vandaag de peutergroep, kleutergroepen en de groepen 3 en 4 vereeerd met een bezoek. Hoewel zijn Pieten verkouden achter moesten blijven, hebben we met omze eigen IKC Beatrix Pieten een heerlijk Sintfeestje gebouwd. We hebben er allemaal van genoten. Dank u Sinterklaasje!!
Bekijk op onze facebookpagina  of instagram meer foto's. 

Lees meer