Nieuws

30-10-2021

Bag2School november 2021

Deze week was er weer een Bag2School actie. Deze actie leverde het bedrag op van € 135,00. Dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Lees meer
14-10-2021

Afsluiting thema Maori

Vanmorgen hebben we met de groepen 6 t/m 8 het thema Maori gezamenlijk afgesloten. Alle onderwerpen die de afgelopen weken naar voren zijn gekomen in de lessen van onze methode 'Samen op aarde', werden teruggevraagd in een interactieve quiz. We hebben het feestelijk afgesloten door met elkaar de kangaroedans te dansen. Na de herfstvakantie starten we het nieuwe thema: Aziaten.

Lees meer
06-10-2021

Opening Kinderboekenweek 2021

'Worden wat je wil' is het thema van de Kinderboekenweek die vandaag start. Daarom konden de kinderen vanmorgen kennis maken met verschillende beroepen. Een superinteressante start van de lesdag en de Kinderboekenweek. Dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt!!! De Kinderboekenweek duurt tot en met 17 oktober. En nu lekker veel lezen over wat je worden wil.

Lees meer
05-10-2021

Dag van de Leraar 2021

Vandaag is het de Dag van de Leraar en daarom hebben we onze medewerkers op iets lekkers getrakteerd. We stonden tevens stil bij de Dag van de Pedagogisch Medewerker (16 sept jl.). Hulde aan al onze medewerkers van opvang en onderwijs!!! Daar zijn we trots en zuinig op.

Lees meer
29-09-2021

Overal getallen!!

De groepen 3 zijn van de week tijdens een rekenles naar buiten geweest om op zoek te gaan naar getallen om ons heen. Een mooie gelegenheid om de verschillende betekenissen van getallen te laten zien en het daar met elkaar over te hebben.

Lees meer
09-09-2021

Slijm maken bij de opvang!

Vandaag maakten de kinderen van de opvang zelf slijm! Lijm, glitters, kleurstof en vloeibaar wasmiddel is alles wat er nodig was om de glibberige massa voor elkaar te krijgen. De kinderen waren laaiend enthousiast en de slijm is bijzonder goed gelukt!

Lees meer
27-08-2021

Nieuw kleuterplein

Nu de zomervakantie bijna voorbij is, zijn vandaag de eerste startgesprekken gevoerd. Maandagochtend gaan we hiermee door en we zien uit om maandagmiddag alle kinderen weer te ontmoeten. In de vakantie is het kleuterplein opgeknapt. Het is schitterend geworden. Alvast veel speelplezier!!

Lees meer
14-07-2021

Dag groep 8

Afgelopen maandagmiddag liepen de leerlingen van de groepen 8 traditiegetrouw over de rode loper voor het laatst ons IKC uit. Maandag- en dinsdagavond mochten beide groepen schitteren met hun musicals en hebben we mooie afscheidsavonden gehad. Groepen 8: veel succes op het VO, maar eerst een fijne vakantie!!!

Lees meer
08-07-2021

Laatste Verrekijkergroep 2020-2021

Vanmorgen kwam de Verrekijkergroep voor het laatst dit cursusjaar bij elkaar. Het was superinteressant, want er werden allerlei proefjes gedaan. Een leuke, leerzame en boeiende afsluiting.

Lees meer
15-06-2021

Kamp 2021

Groep 8a zit sinds gisteren in Hattem en groep 8b is er vandaag naar toe gegaan. Lekker genieten van de omgeving, sport en spel en het mooie weer. Fijne tijd toegewenst.

Lees meer