Nieuws

29-01-2019

Letterfeest

Letterfeest!! Dat was het vanmiddag in de groepen 3. De meest voorkomende letters zijn nu behandeld in de groepen en dat is reden voor een feest. Dat werd gedaan met een letterkleurplaat, het maken van een lettermuts, lekkere letterlimonade drinken en een eierkoek versieren. Dan zing je ook ...

Lees meer
24-01-2019

Voorleesochtend

Vanmorgen hadden we onze spectaculaire voorleesochtend. In elke groep was er een speciale gast uitgenodigd om voor te lezen en iets te vertellen van zijn/ haar beroep, zoals een slager, chocolatier, pizzabakker, kraamverzorgsters, mensen van politie, brandweer en ambulance, medewerkers van RTV Papendrecht, maar ook een echoscopiste, kapster, militair, cortadora, medewerker van McDonalds, medewerker Rode Rruis, activiteitentherapeut, de wethouder onderwijs en de burgemeester. 

Lees meer
22-01-2019

Sneeuwpret

Lekker spelen in en met de sneeuw!! De groepen 1 en 2 deden dat op het schoolplein en/of in het Vondelpark. 

Lees meer
18-01-2019

Zelf ontdekken

Op onze peutergroep ontdekken we wat ijs is....is het koud of warm....is het hard of zacht en wat gebeurt er als er op slaat of warm water erover heen schenkt? Maar hoe kan het nu: er zit gewoon een zebra in......hoe komt die er nu uit! Lekker zelf ontdekken.

Lees meer
14-01-2019

Mad Science

 

Vandaag was er een 'professor' die aan de groepen 4 t/m 8 een show weggaf in het kader van Mad Science. Wat doet lucht en luchtdruk was zo ongeveer het thema. Allerlei proefjes werden gedaan. Aan het eind was er een spectaculaire proef met vuur. Kinderen van ons IKC die meer willen,

Lees meer
07-01-2019

2019: weer begonnen!

Lees meer
21-12-2018

Fijne kerstvakantie

Lees meer
11-12-2018

Kerstboom versieren

Bij onze peutergroep het koningskind zijn de kinderen druk bezig met het versieren van de kerstbomen.
De peuters maken er een mooi kunstwerk van!

Lees meer
04-12-2018

Sinterklaasfeest

Sint en zijn Pieten zijn weer gearriveerd!! Het was nog even spannend, want Amerigo was kwijt. Gelukkig hadden de

Lees meer
29-11-2018

Het paard van Sint kwijt

Help! Het paard van Sinterklaas is zoek.. Hij is voor het laatst gezien op de manege bij juf Patty, maar hij moet op tijd terug zijn bij Sinterklaas om alle cadeautjes rond te brengen! 

Lees meer